ТИМ ЖФК СЛОГА ЗЕМУН

Марина Шишковић

Тренер

Љиљана Гардијан

Голман

Андреа Шипетић

Голман

Ива Грочић

Голман

Николина Милић

Одбрана

Ана Трутић

Одбрана

Наташа Благојевић

Одбрана

Злата Милановић

Одбрана

Мирјана Бабић

Одбрана

Ања Вуликић

Одбрана

Јелена Стаменић

-

Јована Павловић

-

Александра Златановић

Одбрана

Тамара Радиновић

Одбрана

Маргита Васовић

Средина

Емилија Живковић

Средина

Тијана Баточанин

Средина

Милица Поповић

Напад

Марија Вуковић

Напад

Марија Дабић

Напад